Целосно бесплатна премиум обука на OpenClassrooms

Дали сакате да го зголемите вашето влијание во јавноста, да ја подобрите вашата харизма и вербално изразување, да ја надминете срамежливоста и да го ослободите стресот, да научите вештини за јавно говорење и самодоверба?

Тогаш дојдовте на вистинското место!

Можете исто така лесно да го направите следново:

– Зборувајте на конференции.

– Настава во училница.

– Појавете се пред камера.

– Презентации на компанијата.

– Управувајте со интервјуата за работа.

Научете како да ја вклучите вашата публика.

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→