Опис

Интеграцијата на Човекот во секое општество секогаш поминува низ комуникацијата. Последново, му овозможува на човекот да се изрази и да ги сподели своите мисли и искуства. За да биде прифатен, тој пред се мора на Другиот да му ја покаже својата личност, неговите страсти и неговата визија за нештата.

Затоа ви ја предлагам оваа втора лекција која ќе ви овозможи да ги изразите вашите вкусови и да разговарате за вашите омилени хоби, се разбира на француски.

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Пресметка на индексот на професионална еднаквост: дали има специфики за УЕС?