Ако се двоумите да користите Канцеларијата 365, Ова бесплатно видео упатство е направен за вас.
Тој го претставува различни професионални понуди на Office 365 и ви овозможува да разберете за што се користат различните алатки.

Во ова упатство, алатките се одделени со следниве категории:

Конечно, ви го претставувам предностите на користењето на Microsoft Office 365.
Ова упатство е вовед во моето Обука за канцеларија 365 што ќе ги најдете на платформата ...