Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Ако одите на далечина или да присуствувате на состаноци од далечина, искористете ги предностите на Zoom за подобро да се организирате и да соработувате со повеќе учесници. Во овој курс, Martial Auroy, сертифициран тренер и партнер на Microsoft, ја претставува оваа алатка за споделување и виртуелни состаноци. Заедно, ќе поминете низ интерфејсот на апликацијата на компјутер, Mac и паметен телефон. Ќе видите како да се придружите на состанок, да поканите луѓе, да планирате настани и како домаќините. Така, ќе преземете одговорност за споделување екран, пренос на датотеки, прибелешки или снимање видео за да продолжите да собирате и одржувате ефикасен проток на информации или обука.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Предупредување: оваа обука би требало повторно да се исплати на 01

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Попреченост и професионална интеграција