Детали за курсот

Продолжените периоди на стрес, поврзани со вашата работа, приватен живот или здравствени проблеми, може да доведат до исцрпеност. Оваа состојба на емоционален, ментален и физички замор ја намалува вашата продуктивност и ја троши вашата енергија. Ве обземаат секојдневните задачи и станувате сè поцинични и огорчени. Во оваа обука, Тод Девет ви помага да ги идентификувате главните причини за исцрпеност, како што се долгите работни денови, премногу службени патувања, отсуството на празници итн. Затоа, следете ги советите на вашиот тренер за да најдете начин да спречите зголемување на стресот. Тогаш ќе се чувствувате многу подобро за вашиот живот.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Бесплатно купување: Табла