Детали за курсот

Моделот Кругови на доверба е корисна алатка за опис на односите. Авторката на овој курс, Бренда Бејли-Хјуз, ви покажува како да ги зајакнете односите во внатрешните, средните и надворешните кругови. Дополнително, ќе научите како да изградите доверба во тимови чии членови се географски оддалечени, како да ја вратите изгубената или оштетена доверба и како да се извините за да го забрзате процесот на обновување на довербата.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Инвестиции за почетници: од А до Ш.