Bonjour

На овој блог, ќе зборувам за нешто што ме интересира за работа.
Мојата работа е совети, конкретни случаи на теми како што се, автоматизација на канцеларијата, учење на јазик, продуктивност и сè што се врти околу професионалниот развој.
Научете како да напишете извештај, кратенки на тастатурата во Word, да управувате со тежок колега ... Ова се темите за кои решив да се обратам и кои се надевам ќе ви заштедат време.
За да заштедам време на работа и дома, избегнувајќи бескрајна и не-тематска обука е приоритет за мене.
Ја користам оваа прилика да им се заблагодарам на сите кои се дел од мојот неофицијален тим и кој ми помага да ви понудам квалитетни статии.

Како и да е, јас ве поздравувам на мојот блог, ако имате какви било предлози или забелешки за да ме направите? Не двоумете се да ме контактирате.

Ви посакувам наскоро.
Tranquillus.