Опис

Сакате да инвестирате, но сте комплетен почетник и не знаете од каде да започнете со берзата, недвижнини и други нетипични инвестиции?

Оваа обука ќе ви помогне да ги најдете можностите за инвестирање кои ви се достапни и кои се прилагодени на вашиот профил на инвеститор и вашите финансиски цели.
Немате никакво знаење за инвестирање, не плашете се, ќе одиме чекор по чекор.