Опис

Научете да тргувате на девизниот пазар за помалку од еден час.

Никогаш не сте тргувале и би сакале да пробате? Овој забрзан тренинг е за вас! Не е потребно претходно знаење.

Овој курс ги кондензира повеќето од основните принципи за да знаете да ги направите вашите први чекори на финансиските пазари.

Од 2-та лекција, ќе имате пристап до платформата за тргување и демо-сметка за обука без никаков ризик или обврска.

На крајот од иницијацијата, ќе разберете како функционира тргувањето, ќе можете да анализирате графикон и да поставите нарачки за купување и продавање.

Благодарение на ова учење, ќе имате глобална визија за тоа што е forex, како и основите на тргувањето, што потоа ќе ви овозможи да ја нападнете темата на потемелен начин, ако се чувствувате како трговец 😉

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Подобрување на продуктивноста и постигнување на целите