Детали за курсот

На оваа обука, Ширли Дејвис, глобален експерт за управување со работна сила, ве учи како да создадете и одржувате околина што ги искористува разновидните таленти на вашите вработени. Тоа ве запознава со придобивките од инклузивното лидерство, вклучително и ангажирање на вработените, иновации и креативност. Исто така, ќе откриете модел заснован на најдобри практики што ќе ви помогнат да поттикнете вклучување во вашиот бизнис, како и замките за да избегнете ...

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →