Кондензиран курс за падови за да ви ги даде сите информации што ви се потребни за да генерирате прашања и барања за цитати за вашите производи и услуги во 2020 година преку Instagram. Доколку сте заинтересирани за маркетинг на Инстаграм, овој курс ќе ви се најде!

Вие сте професионалец и нудите локална услуга. Ако се прашувате како да го користите Инстаграм за да добиете видливост и да пронајдете потенцијални клиенти во општината каде што работите, овој курс за обука „Инстаграм за професионалци“ е за вас.

Во 2020 година, често се вели дека Инстаграм стана многу конкурентно место.

Сепак, отворив профил на Инстаграм пред десет месеци, во текот на 2019 година и сега го следат 2 луѓе, добивајќи околу 100 нови претплатници секој ден и секојдневно добивам пораки од луѓе кои сакаат информации. За да ја пронајдете оваа сметка на Инстаграм, само направете пребарување со моето име или со домување за еко одговорно.

Не користам рекламирање за да ги зајакнам моите објави.

Само многу строга стратегија за објавување вести и приказни, како и стратегија за да ме натерам да ги откривам вистинските луѓе што ќе ги споделам со вас на оваа обука наменета за професионалци кои конечно сакаат да добијат ...

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Колективни договори: дали е можно да се предвиди различна отштета за раскинување во зависност од причината за раскинувањето?