Smartnskilled ви дава можност да следите обука преку Интернет, што ќе се прилагоди на вашето темпо и вашите потреби. Содржината во видео формат на страницата е бројна (околу 3714) и ќе им одговара на сите оние кои би сакале да стекнат повеќе знаење.

Она што нуди Smartnskilled

SmartnSkilled нуди многу различни курсеви за обука кои можат да одговараат на различни типови на лица. Без разлика дали сакате да ја развивате вашата кариера или ви треба сертификација, платформата има многу алатки кои ќе ви помогнат. Платформата нуди обука во разни области како сметководство, ИТ, маркетинг и др.

Предноста кај SmartnSkilled е што можете да напредувате на свое темпо, во зависност од достапноста. Покрај видеата, кои се брз начин за учење, може да бидете придружени и од искусен тренер со наставни вештини. Вториот ќе може да одговори на сите ваши прашања, така што без сомнение ќе остане во вашиот ум.

На платформата е достапен простор за размена за да им овозможи на учениците претплатени на страницата да ги споделат своите прашања едни со други или со обучувачите. Вежбите кои нудат се практични случаи. На крајот на секој курс, на членовите им се нуди тест за проценка со сертификат за успех.

За оние кои се во процес на преквалификација, можно е да имаат корист од обука што ја даваат активни претприемачи. Тие исто така ќе можат да обезбедат приватни тренерски сесии и да ви понудат ситуации во реалниот живот.

READ  Финансирање на вашата професионална обука, практичен водич

Достапна обука

За да ги видите обуките и упатствата достапни, одете на страницата со каталог. Beе бидат понудени скоро 113 курсеви за обука на различни теми (канцелариска автоматизација, програмирање, управување, трговија и сл.). Времетраењето на обуката, нејзината цена и достапниот личен тренер ќе бидат веднаш видливи.

Со кликнување на една од тренинзите, можете да видите бесплатен видео-извадок од обуката. Ова ќе биде начин за да видите дали обуката ги покренува важните точки што ги барате. Откако ќе ја купите обуката, ќе имате неограничен пристап до тоа.

Ако сакате да заштедите пари, можете да се одлучите за пакети кои обединуваат неколку курсеви за обука околу истата тема. Имате на пример пакет Microsoft Office 2016 што ви овозможува да ги научите основите на Word, Excel, PowerPoint и Outlook 2016. Исто така постои и пакет за пишување без правописни грешки, групирање на почетно, стручно и напредно ниво. .

Апликација SmartnSkilled

Користејќи ја апликацијата SmartnSkilled, ќе ви биде полесно да најдете време да се посветите на обуката. Можете да го користите вашиот паметен телефон веднаш штом имате слободно време да се потопите во студиите. Треба да знаете дека обуката е достапна 24 часа на ден, 24 дена во неделата.

Со апликацијата, можете да се најавите или да се регистрирате на SmartnSkilled преку Facebook, Google+ и Linkedin. Оваа мобилна верзија ви овозможува и пристап до каталогот на платформата и да купите обука или претплата. Покрај тоа, апликацијата автоматски се синхронизира со страницата.

READ  Откријте ги функционалностите на алатките на Google: бесплатна обука

Користејќи го својот ергономски интерфејс, нема да имате потешкотии да пристапите до понудите SmartnSkilled. Апликацијата има историја и функција што ќе ви овозможи лесно да ги најдете омилените видеа. Моторот за пребарување обезбеден од апликацијата е ефикасен и ќе ви овозможи да извршите повеќе насочени пребарувања.

Претплати претходеа бесплатен пробен период

Пред да се претплатите на претплата на страницата, можете да ја пробате бесплатно 24 часа. Ова ќе ви овозможи да добиете прво мислење за платформата. Откако ќе се регистрирате бесплатно, ќе имате неограничен пристап до целата обука и ресурси што ги нуди страницата. Сепак, додатоците (В.М., книги, итн.) Ќе бидат наплаќаат.

Ако сте задоволни од ова прво 24-часовно искуство, можете да преминете на претплата. Прво, тука е 30-дневната претплата. Вториот ви нуди исти привилегии како бесплатен пробен период. Сепак, ќе имате повеќе време да разговарате со други членови и обучувачи или да се регистрирате за сертификат за испит.

Потоа имате 90-дневна квартална претплата. Особеноста на оваа претплата е тоа што ви овозможува да имате корист од 30% намалување на платените додатоци. За да уживате во 40% намалување, мора да изберете полугодишна претплата (180 дена). И, конечно, за да добиете намалување од 50%, одлучете се за годишна претплата (365 дена).

Минималната 30-дневна претплата чини 24,9 евра (0,83 евра / ден), а 1-годишната претплата чини 216 евра (0,6 евра / ден). Без разлика која претплата ќе ја изберете, ќе можете да ја користите апликацијата SmartnSkilled и нема да има примолчено обновување. Што се однесува до плаќањето, можете да го направите преку банкарски трансфер, да користите банкарска картичка (Кредитна картичка, MasterCard, Visa) или преку PayPal.