Во овој курс, ќе ги откриете основите на пребарувањето на LinkedIn и социјалната продажба.

Почнувајќи со брза презентација на социјалната мрежа, ќе разберете зошто таа е B2B мрежа број 1. Исто така, ќе разберете зошто е многу квалитетна база на податоци за потенцијални клиенти што не можете да ја најдете на друго место.

Откако ќе ги разберете основите, ќе научите како да ги креирате и автоматизирате вашите кампањи за пребарување или со користење на Sales Navigator (премиум верзија на LinkedIn) или преку бесплатно пребарување.

Потоа ќе бидете автономни најдобро да ја примените вашата стратегија за пребарување на LinkedIn. Посетите на профилот, поканите и испраќањето пораки, сето ова ќе биде автоматизирано.

Наместо да ги поминувате деновите во потрага, вие само ќе поминувате…

Продолжете со бесплатно образование на Udemy→

READ  Covid-19: периодот на чекање е отстранет за одредени запирања во работата