Опис

Во оваа обука објаснувам како се користи io системот.

Seeе видиме како да создадеме инка за продажба од А до Ш:

-> Сними ја страницата

-> Благодарам страница

-> маркетинг преку е-пошта

-> Страна за продажба

-> Страна за плаќање (+ поврзете процесор за плаќање)

-> Креирај BUMP

-> Направете ОТО (растечки)

-> Креирајте курс за обука или е-книга за io системот (студентска платформа)