Во овој курс заедно ќе видиме како да креирате страница за снимање и зошто е толку важно за секој тип на бизнис денес.

Ќе ве водам чекор по чекор, така што на крајот од оваа кратка обука можете да креирате сопствени страници за снимање и да ги прилагодите на вашиот бизнис...

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Корупција, фаворизирање, проневера… како да ги спречиме во локалното управување?