Добредојдовте на овој курс, „Како да направите мапа на умот“.

Јас се викам Jackеки Буенсоз и основач сум на компанијата Genius Training Academy Sàrl. Јас сум тренер во Удеми и имам солидно искуство во светот на обуките. Користев мапи за умови за да ја развивам мојата обука многу години.

На овој курс ќе научите како да ги зголемите вашите моќ на мислата, твојот mémoire и твоето креативност користејќи една од најефективните стратегии за креативно размислување во моментов достапни.

Курсот е поделен на различни делови со содржина Интерактивен и практични вежби со цел постепено да ве доведе до резултати посакуван. Goе одиме чекор по чекор за да бидете во можност да се користи во вашиот живот она што ќе го научите на овој курс.

Овој курс е направен за сите луѓе желни научете ги основите на тоа како мислев, кои сакаат да ја подобрат својата меморија, својата креативност и сакаат да станат поефикасни во своите лични достигнувања ...

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →