Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Бидете пријатни со вашето фактурирање, брзо и лесно произведувајќи соодветни фактури

Времето за обука е приближно 30 минути, тоа е бесплатно и е придружено со прекрасни слики во форма на power point.

Лесно е да се следи и сите почетници се добредојдени.
Јас редовно ја обезбедувам оваа обука лице в лице како дел од почетната или континуираната обука за публика од луѓе со проекти за создавање деловни активности.

Willе разговараме во неколку делови, за главните концепти што мора да бидат присутни во вашите фактури: Задолжителни и дополнителни информации, пресметка на ДДВ, комерцијални попусти, попуст, различни начини на плаќање, авансно плаќање, авансно плаќање и распоред на плаќање .

Theе ја завршиме презентацијата со едноставен образец на фактура, и лесно удвојувачки, така што ќе можете брзо да ги уредувате вашите нови фактури и со тоа да заштедите време за вашите други задачи за истражување или производство.

Оваа обука главно се однесува на претприемачи, а исто така и на секој бизнис менаџер, на кој не би му било пријатно оваа работа за наплата.

Оваа обука ќе ве спречи од многу проблеми, особено губење пари поврзани со фактури кои не се во согласност со прописите што се во сила во Франција ...

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Лесна поврзаност (заработувајте прва заработка на Интернет)