Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Создадете професионална бизнис картичка во Microsoft Word?

Гледаме заедно пример за создавање картичка во формат 5,5 см од 8,5 см. Seeе видиме дека дури и без професионален софтвер за распоред, можеме да постигнеме резултат на кој е работено на ниво на дизајн.

Вметнување фотографии, форми и форматирање на текстови, ќе се пристапи во ова основно видео.

Можност да наидеме на некои проблеми својствени на Word, како што се управување со усогласувања, групи или пакување текстови.Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Пауза за цигари: упатства за употреба