Од 2005 година, Youtube стана вистински универзален феномен. Сега над 1.3 милијарди корисници преземаат 300 часа видео во минута!

Но, зошто да користите Youtube?

1. За да го подобрите вашиот SEO

2. Едноставно и бесплатно решение

Создавањето сметка на YouTube е бесплатно.

Како и повеќето социјални мрежи, Youtube е одличен начин за рекламирање на луѓе.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →