На оваа обука ќе научете како да инсталирате tubebuddy et како да го користите за упатување на вашите видеа на YouTube.

Willе научите сè што ви треба за добро да го користите tubebuddy.

Исто така, ќе ви покажам како ги упатувам моите видеа од А до Ш со оваа алатка ...

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →