Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Заедно, правиме голем потсетник за тоа како запира работата и порамнувањата на текстот.

Типот шприц:

  • Лево
  • Центар
  • Десно
  • Децимален
  • Barre

Поминуваме низ сите нив. Со цел да се разберат нивните специфичности.

Исто така, ќе видиме како да создадеме прави конци во соработка со овие шноли.

Конечно, ние директно го применуваме она што го гледаме за да постигнеме a форма Од типот "Одговор ливче".Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Подобрете ги вашите вештини за слушање