Calendly | Комплетен водич од А до Ш, Целосен водич за совладување и закажување состаноци без испраќање и примање е-пошта!

Дали сте уморни од рачно закажување на вашите состаноци во вашиот календар и примање тони е-пошта?

Дали сакате да заштедите време?

Дали сакате ефикасно да работите во тим?

Добри вести, дојдовте на вистинското место!

Добредојдовте на обука за Календли. Вистински целосен водич од А до Ш!

Во оваа ултра-комплетна обука, ќе ги откриете различните чекори во креирањето на сметка на Calendly. Ќе научите и како да креирате настан. Исто така, ќе покриеме се што треба да знаете за да креирате настани со вашиот тим...

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  FNE Training: пристапете до дополнителни средства за финансирање на вашата обука!