Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Поддршката за совети за кариера му овозможува на корисникот да направи преглед на неговата професионална состојба, со цел подобро да го предвиди и подготви неговиот развој во компанијата, нејзиниот сектор или друг сектор. Помогнат од советници за обука за вработување Афдас, тој има корист од прилагодена поддршка. Тој исто така може да ги развие или препознае своите вештини, да биде придружуван за спроведување на неговиот професионален проект и да идентификува обука поврзана со него.

Во срцето на овој систем, посветената интернет-платформа нуди вистински соработнички простор што му овозможува на корисникот - со експертиза на неговиот советник - да биде поддржан во сите фази на неговото размислување.

Наменета како вистински пат во кариерата, мисијата за поддршка и советување во кариерата на Афдас се состои од:

Д'ун индивидуализирана и персонализирана поддршка со стручни советници во секторот во форма на индивидуални интервјуа прилагодени на потребите, ограничувањата, роковите и зрелоста на проектот на соговорникот. Одколективни работилници за кариера предводени од советник Афдас и надворешен експерт (изготвување на CV, мотивационо писмо, оптимизација на неговиот професионален имиџ, употреба на социјални мрежи за барање работа, промена на професија…). Од'безбеден пристап до високо-перформанси и прилагодена интернет платформа за пристап до различните фази на предложената рута, користете ги работните алатки достапни самостојно, искористете ги модулите

READ  Господар на комерцијалното интервју со БтоБ