Оваа обука ќе ви овозможи да ги откриете основите за да започнете со ClickFunnels, кој е лидер на пазарот кога станува збор за продажба на Интернет!

Сè уште се сеќавам кога се регистрирав за 14-дневниот пробен период на ClickFunnels. Не разбрав многу за тоа. Имаше толку многу поставки и можности што буквално се изгубив, не знаев од каде да почнам...

Бидејќи денес Clickfunnels French не постои, решив да креирам серија курсеви со се што научив за да ми олеснам на нови корисници. Уште подобро, обуката е потполно бесплатно.

Оттогаш редовно додавам дополнителни бонуси така што луѓето кои ми веруваа навистина ги постигнуваат своите цели. За да успеат да живеат од своите страсти благодарение на онлајн продажбата и принципите на продажните инки...

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Што е член на GMF?