Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Од 20 декември 2021 година, надоместокот за прекувремените часови одработени во болницата за време на епидемијата на Ковид-19 од агенти во јавниот сервис на болницата се множи со два. Објавена од премиерот на 17 декември 2021 година, оваа мерка е детализирана во текстовите објавени во Службен весник на 19 декември 2021 година.

READ  Работни места во животната средина и планирање на користење на земјиштето