Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Целта на оваа обука е да ве научи за еден час како да профитирате оде-маил-маркетинг за зајакнување на вашиот бизнис.

Ти ќе научиш :

  • да креирате кампања за е-пошта од А до Ш за да комуницирате со вашите клиенти или потенцијални клиенти. Испраќањето билтен или промоција на луѓе кои знаат за вашиот бизнис одржува контакт и генерира продажба.
  • Направете формулар за регистрација за вашата листа со контакти за лесно собирање е-пошта. За неколку кликања ќе имате функционална целна страница.
  • Собирате е-пошта автоматски благодарение на и без создавање на нова содржина на стиснати страници. Искористете ги предностите на вашата постоечка содржина (е-книги, бели книги, итн.) за да добивате е-пошта, а притоа да останете во согласност со GDPR.
  • Поставете и испратете автоматска низа од е-пошта до вашите претплатници. Употребата на низа од е-пошта во споредба со една порака овозможува да се умножат контактите на претплатниците со вашите понуди и затоа да се развие вашата продажба.

Оваа обука ја користи платформата за е-пошта SMessage за маркетинг. Оваа услуга нуди комплетна алатка за маркетинг на е-пошта со автоматски одговор и систем за собирање на е-пошта за 15 евра месечно, што ја прави една од најконкурентните услуги на пазарот денес ...

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Прехранбени индустрии: подобрување на енергетските перформанси