Детали за курсот

Во ерата на мултикултурализмот, од суштинско значење е да го проширите вашето поле на комуникација. Со Jean-Marc Pairraud, ќе ја измерите важноста на разбирањето на вашите соговорници и способноста да им пренесете кохерентна порака. На крајот од оваа обука, ќе имате се што ви треба за да успеете во мултикултурната комуникација.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →