Целосно бесплатна премиум обука на OpenClassrooms

Светот се менува и се чувствувате малку изгубено во технологијата?

Но, ако сакате да успеете професионално, треба да користите онлајн алатки за да комуницирате и да соработувате.

Платформи за е-пошта, споделување датотеки, видео конференции и соработка. Еве некои од главните теми што ќе бидат опфатени. Дали спомнавте некои збунувачки имиња на апликации?

Кој да изберете според вашите потреби? Како да се справите со овие нови платформи? Кои алатки можеме да ги користиме за комуникација и соработка? Како да ја искористите дигиталната комуникација за да се заштитите себеси и другите?

Овој курс дава одговори на овие прашања.

Ќе ги стекнете и основните вештини потребни за лесно и независно прилагодување на различни интерфејси, бидејќи алатките на иднината не се алатки на сегашноста.

Затоа, ако сакате да ги подобрите вашите онлајн комуникациски вештини за да можете да комуницирате во иднина, запишете се на овој курс што е можно поскоро!

Продолжете со обуката на оригиналната локација→