Добро е, вашата веб-страница е онлајн. Дизајнот е уреден, содржината е оптимизирана и сте 100% сигурни дека можете да ги претворите вашите посетители во потенцијални клиенти или клиенти. Почнавте да започнувате кампањи за стекнување сообраќај: онлајн рекламирањето, малку социјални медиуми и природната референца почнуваат да даваат плод.

Се разбира, го разбравте интересот на SEO (природно референцирање) да генерира квалификуван сообраќај на одржлив начин. Но, како управувате со вашето оптимизација? Во оваа обука ви ја претставувам бесплатната алатка што ја нуди Google: Search Console. Тоа е алатка која мора да се имплементира што е можно поскоро штом страницата е онлајн...

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →