Целосно бесплатна премиум обука на OpenClassrooms

Менаџерите за плати го користат нивниот софтвер за платен список за да извршуваат рутински задачи како што се подготвување уплатници.

Сепак, имплементацијата на софтверот за плати не е ограничена само на пополнување на различни административни полиња. Во ова упатство, ќе научите како да конфигурирате систем за плати чекор по чекор со цел да ги идентификувате и избегнете потенцијалните грешки во процесот на конфигурација.

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→