Ако имате проект за веб-локација за промовирање на вашиот бизнис или вашите производи, следете ја оваа обука за алатките за веб маркетинг. Со Јусеф Џлиди, ќе научите како лесно да дизајнирате страница и да ги автоматизирате публикациите. Исто така, ќе пристапите кон мерење и оптимизација на упатувањето и присуството, благодарение на комуналните услуги кои често се бесплатни и особено…

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Откријте го сведочењето на Зејнеб, ученик на ifocop кој стана програмер и бизнис менаџер.