Опис

Во овој курс, ќе научите како мудро да ги користите времињата. Ова се нарекува: учење на вредноста на времето.

Ве молиме имајте предвид, ова не е курс за конјугација, кој е предмет на специфична обука. Ако сè уште не сте ја асимилирале конјугацијата на глаголите, ве советувам да започнете со обуката „Да знаеш како да конјугираш глаголи на француски“.

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Негувајте информации