Еве десет минути за време на кои нема да го потрошите вашето време. Дознајте во PowerPoint 2019 како да користите зумирање во слајд и во дел за слајдови. Исклучително моќен ефект кој веднаш и дава професионален изглед на вашата презентација. Поминувајќи, ќе можете да видите или преиспитате некои основни елементи. Како додавање слајд, вметнување икона или дури и отстранување на позадината од сликата. Влијанието врз вашата публика е загарантирано. 

 

READ  Темелите на комуникацијата