Целосно бесплатна премиум обука на OpenClassrooms

Дали сакате да ја преземете контролата и да ги подобрите вашите активности за истражување и пронаоѓање?

Потребна ви е алатка CRM (Customer Relationship Management) која ви дава контрола врз сите ваши продажни активности и пристап до профилите на клиентите и потенцијалните клиенти (исто така познати како бази на податоци за клиенти и потенцијални клиенти).

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→

READ  Научете да предавате дигитални и компјутерски науки