Опис

Системот io е a Софтвер за веб-маркетинг на СААС сè-во-едно креирано од Аурелиен Амакер што ви овозможува да управувате со целиот ваш онлајн бизнис, повеќе отколку што можете со алатката:

 • домаќин на вашата обука
 • креирајте инки за продажба
 • Направете блог
 • праќајте е-пошта преку билтен и/или автоматски одговор
 • стартувајте придружна програма

Системот io е a веродостојна алтернатива на Learnybox, WordPress, Clickfunnel и Kooneo.

Во оваа бесплатна обука за Systeme io ќе научите како да ја користите алатката. На обуката ќе научите да:

 • конфигурирај од System io
 • креирајте и модификувајте инка за продажба
 • Направете блог
 • испрати билтен
 • креирајте низа по е-пошта
 • додадете и објавете ја вашата обука преку Интернет
 • креирајте придружна програма
 • промовирајте ги информациите за вашиот производ преку пазарот на Systeme io
 • промовирајте ја придружната програма Systemeio

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Обука за чирак во високото образование