Опис

Барате да најдете работа? Тогаш оваа обука не е за вас! Оваа обука е наменета за луѓе кои сериозно го сфаќаат барањето за работа и кои не сакаат само никаква работа, туку работа што навистина им одговара. Оваа обука ќе ви овозможи да ги откриете сите тајни на регрутирањето за да ги добиете сите посакувани интервјуа.

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  СОВИД-19 и критична нега