Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Детали за курсот

Искористете ја целата моќ на Word 2016 за вашето CV и мотивационо писмо! Во оваа работилница на Jeanан-Лук Делон, преземете контрола над софтверските алатки за директно обработка на вашата содржина. Дознајте за техниките за распоред и научете како брзо да ги структурирате, управувате и организирате вашите документи. Откријте и општа методологија за поставување на кој било вид краток документ во Word 2016. На крајот од оваа обука, ќе знаете како да оставите добар впечаток, ќе создадете квалитетно CV и ќе ги направите вашите придружни писма многу привлечни!

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Смрт на работа: каков надомест?