Опис

Learnе научите како да успеете да создадете слика за вашата марка многу брзо користејќи алатки развиени од стартапи за успешно креирање на брендирање за неколку минути и пронаоѓање на вашите први клиенти!

на крајот од обуката, ќе знаете:

- Создадете лого

- Излезете со идеи за името за вашиот проект

– Проверете ја неговата достапност со INPI

- Создадете графичка повелба

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Како да продавате со YouTube без да го покажете лицето