Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Дали ви треба повратна информација од вашата публика, вашите клиенти, вашите посетители? Дали треба да поставите прашалник на вашата веб-страница, но не знаете како? Оваа бесплатна обука објаснува чекор по чекор како:

Еве упатство за почетници, чекор-по-чекор за да објасните како да го поставите решението TYPEFORM кое ви овозможува да креирате прифатливи, течни, интуитивни форми. Силата на Typeform е тоа што ви нуди шаблони за форми и клучни карактеристики за да ги поттикне вашите посетители да одговорат на сите прашања. Можете исто така да интегрирате систем за плаќање STRIPE во формуларот за фактура на вашите производи или услуги. Typeforme е очигледна еволуција на онлајн прашалниците за да се доловат сите податоци што ќе ви овозможат подобро да ја запознаете вашата публика, да ги автоматизирате процесите и да продавате онлајн! ...

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Развивање на вашата сметка на Инстаграм во 4 чекори