Најсодржинскиот курс за Зхохо знак достапен на Udemy: Како да креирате интерактивни документи за да ги добиете потпишани дигитално.

★ Ажурирани курсеви + Доживотен пристап + Нови видеа редовно
★ БЕСПЛАТНО

Метод кој оди директно до поентата: без блабла или технички термини, како да ги креирате и конфигурирате вашите интерактивни документи за да ги потпишувате дигитално без хартија и од далечина.

➤ Брза и ефикасна лекција за помалку од 50 минути:

  • Подготовка на вашите документи Word / Excel / итн.
  • Извезување на вашите документи во PDF формат
  • Креирање на вашата сметка за Зохо знак
  • Првичното поставување
  • Конфигурацијата на вашиот документ
  • Креирање на вашиот документ со области со потпис
  • Совети и интерактивни објекти ...

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →