Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Најкомплетниот курс на Google Forms достапен на Udemy: како да креирате истражувања, квизови и квизови за само неколку кликања.

★ Репер од 2017 година
★ Ажурирани курсеви + Доживотен пристап + Нови видеа редовно
★ БЕСПЛАТНО

Метод што доаѓа до точка: без бла или технички термини, како да креирате, конфигурирате ваши форми, да ги дефинирате вашите прашања за да добиете максимален број одговори.

➤ Брза и ефикасна лекција за помалку од 55 минути:

  • Создавање на вашата форма
  • Дизајн
  • Поставување
  • Додавање на вашите прашања
  • Совети
  • Предмети (наслови, слики, видеа)
  • Теми и сценарија
  • Конфигурацијата на вашите MCQ & квизови
  • Анализа на резултатите ...

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

 

READ  Бесплатно: Создадете дигитално потпишани документи со Zoho Sign