Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Различните видеа за обука што ги нуди г-дин Росети Стефан се со одличен квалитет. Детално се презентирани голем број практични случаи. Следејќи го на YouTube, сигурно ќе научите многу и ќе ги развивате своите вештини многу брзо.

Производството на купон за учество со зони за сечење лесно се прави со следниве шевови на стојалиштата и чешлите. Ги градиме областите за пишување со линии за водич, така што примачот може лесно да ги напише бараните информации, како што се име и адреса. Играме со позициите на запирањата на јазичето и празнините помеѓу пасусите за да ја олесниме презентацијата и да го балансираме изгледот. Ние правиме области за криптограм користејќи чешли за Word за да го олесниме внесувањето на поштенскиот код и цифрите на телефонскиот број во полињата. Ние обезбедуваме очигледни полиња со симболи и специјални знаци за да ги олесниме одговорите ...

 

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

  

READ  Станување асистент за човечки ресурси: како Орнела си понуди нова професионална иднина