Во ова упатство за Excel 2010 ќе видиме креирање планови. Планот е убава алатка која ви овозможува да презентирате податоци со управување со нивоата на приказ. Функција да се знае апсолутно.

Тиери Куртор објави 9 упатства и доби просечна оценка од 4,6 / 5 од 49 преземени упатства. Погледнете ги другите курсеви за обука од Тиери Курто

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Инклузивно лидерство