Целосно бесплатна премиум обука на OpenClassrooms

Еден од вашите колеги да учествува во една од вашите презентации. Можеби презентацијата што ја виде му беше корисна и му помогна да ја разбере вашата поента. Сепак, тој/таа можеби видел збунувачки и нерелевантни документи.

За да направите добра презентација, треба да знаете како да го користите софтверот за прикажување слајдови. Овој курс ги објаснува основните функции на софтверот за презентација.

Овој курс не е само за љубителите на PowerPoint, туку и за сите презентациски софтвери вклучувајќи ги Keynote, Google Slides и Office Impress!

Бидејќи овој курс е за комуникација, ние исто така ќе покриеме важни совети за давање презентации.

Ако сте почетник говорник или сакате да креирате едноставни и ефективни презентации, овој курс е за вас.

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→