Опис

На оваа обука, ќе научите како да создадете одлична страница за домаќин и продажба на вашата обука преку Интернет, дигитални производи и претплати.

Постојат многу платформи за обука преку Интернет, но тие често се:

  • Мил…
  • На англиски
  • Не ергономски
  • Не е лесен за употреба

За време на моето истражување, ја открив Подија. НАЈДОБРАТА платформа посветена на онлајн тренери според мене.

Seeе видиме како да ја искористиме моќта на оваа платформа, да го поттикнеме вашиот бизнис и да им понудиме најдобро искуство на вашите клиенти.