Со мојот курс за Инвестирање во крипто за почетници 2, ќе продолжите со (продолжение на курсот број 1) со она што ме поттикна да направам втор курс, кој ќе го одреди вашиот успех, вашиот стил на инвестирање според вашата личност, изберете го најдоброто. временска единица за да ги направите вашите трансакции според вашиот распоред, техника за тргување со комплетен основен метод за анализа на графички графикон на MT4, комплетна анализа на 27 проекти од 300 проучувани идеи, мое портфолио (12 проекти) со проектите I' m инвестирав во + % распределба и многу повеќе... Го направив овој втор курс специјално затоа што сакам да им помогнам на другите кои започнуваат со крипто. Јас самиот би сакал да имам помош на почетокот за да ме води и да не правам скапи грешки без кои би сакал да правам. Бидете сигурни дека овој курс ќе ви помогне да се запознаете подобро со мојата техника за тргување која…

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Делумна активност: одложување на единствената стапка на додаток што се применува на ранливите лица