Со мојот курс за инвестирање во криптовалути за почетници, ќе ги научите 5-те митови поврзани со крипто, како да барате добар крипто проект со 12 суштински критериуми, кога да продавате, купувате ниски и продавате високо и како да откриете измами. Постои продолжение на овој курс наречен (КриптоОли: Инвестирање во крипто за почетници 2) што е од суштинско значење за целосно разбирање на курсот. Ќе можете да дознаете дали некој крипто проект вреди да се истражува или не го следи мојот курс за инвестирање во криптовалути за почетници. Она што ќе ви помогне е да одам директно на поентата без да ви трошам време и дека потоа можете да стекнете самодоверба со толкување на добар проект без да бидете измамени. Исто така, ќе научите зошто е неопходно да се купува ниско и да се продава високо за да се успее. Можеби звучи лесно, но се колнам дека еден тон луѓе не знаат од каде да почнат да го направат своето прво истражување во…

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Станете Менаџер на Заедницата и дајте им нов поттик на вашите проекти