Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Брзо и детално дознајте за главните функции на Binance

Ако ве интересира Bitcoin, Ethereum, Doge и друго дигитално средство, не можете да ги пропуштите Binance : платформата број 1 за cryptomonnaie.

Тоа е најкомплетната платформа која нуди мноштво карактеристики и најголем број крипто-валути, што ја прави привлечна, но и комплексна.

Овде ќе ги видиме сите главни карактеристики за кои треба да започнете да ја користите платформата купите, продажба et трговец криптовалути.

Овој курс 100% БЕСПЛАТНО се состои од 9 видео упатства.

На програмата на овој курс Крипто: започнување со Бинанс :

  • Регистрирајте се на платформата
  • Обезбедете ја вашата сметка
  • Депонирајте пари
  • Купете криптовалути
  • Бесплатна визна картичка Binance
  • Продајте ги и тргувајте со вашите криптограми
  • Интерфејс за тргување на самото место
  • Тргување со фјучерси
  • Ефекти на потпора

Забележете, овој курс не содржи совети за инвестиции. Пазарот на криптовалути може да биде исклучително профитабилен, но може да биде и опасен на моменти. Користете ја платформата внимателно и не вложувајте ги парите што ви се потребни за живеење ...

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Вовед во STAPS