Научете како да ја користите платформата COINBASE за да ги купите вашите први биткоини и првите криптовалути

Оваа обука е за вас доколку:

  • Вие сакате да ги диверзифицирате вашите инвестиции;
  • Вие сте заинтересирани за крипто-валути и особено Bitcoin;
  • Не знаете каде или како да го купите;
  • Сфаќате дека платформите за купување се сложени за користење.

Оваа обука ќе им помогне на почетниците кои сакаат да бидат водени чекор по чекор при користење на платформата COINBASE.

Ви покажувам сè во поделен екран за да можете да ме следите во реално време:

  • Направете ја вашата сметка со бонус од 10 долари;
  • Направете ги вашите први трансфери;
  • Купете ги вашите први биткоини или етериум;
  • Научете како да ги препродавате и повлечете вашите добивки;
  • Изградете портфолио на крипто-валути;
  • Заработете ги вашите први крипто-валути благодарение на EARN и разменете ги за биткоини.

Кога почнав да се интересирам за биткоин, наидов на некои потешкотии и ми требаше малку време за целосно да разберам како функционираат овие типови платформи. Дури направив некои грешки во моите рани денови.

Решив да ја креирам оваа обука за да ви олеснам. Таа е наменета за секој кој е нов во овој универзум. Разбрав слушајќи ги луѓето околу мене како ме прашуваат каде ги купив моите криптовалути, како користев платформи за тргување итн. дека многу луѓе веројатно се задржаа кога дојде време да се започне. Се надевам дека овој курс ќе ви го направи животот полесен и корисен!

COINBASE е референтна платформа во светот на криптовалутите, тие штотуку беа…

READ  Со France Relance, ANSSI придонесува за зајакнување на сајбер безбедноста на нацијата

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →