Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Имаш дуќан Shopify ? И сега сакатезголемете го сообраќајот за да продадете повеќе ?
Едно решение е да рекламирај се на фејсбук. Но, за тоа, ќе мора да го креирате и инсталирате вашиот Пиксел за следење на продажбата на Фејсбук и правилно интегрирајте го во вашата продавница. Овој пиксел ќе ви овозможи подобро управувајте со акциите за стекнување и потрошете го вашиот буџет на кампањи што всушност преобразуваат!

Во програмата на ова упатство како да инсталирате пиксел на Фејсбук на вашиот Shopify?

Ce видео упатство ќе објасни, чекор по чекор, како да:

Проверете го присуството на пикселот на Фејсбук, инсталирајте го пикселот правилно на вашата продавница во Shopify, тестирајте го правилното функционирање на пикселот пред да потрошите некое евро.

Un MCQ ќе ви бидат понудени на крајот од обуката и ќе ви овозможат потврди знаење теорија стекната за време на обуката.
Останувам достапен во салон за взаемна помош за да одговорите на какви било прашања во врска со овој курс.

Да се ​​оди понатаму со ShopifyИсто така, нудам комплетна обука: Shopify: Како да креирате страница за е-трговија?
Можете исто така да ги видите сите мои курсеви за обука, од кои некои се бесплатни, од мојот профил на Tuto.com

 

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Основите на продажбата